Wie zijn wij

Even voorstellen

Golfstock (website aktief sinds 1996 en winkel sinds 2009) en sinds september 2014 Sportgolf is een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van sportartikelen. Voornamelijk voor de golfsport, maar onze kleding is natuurlijk ook voor veel andere doeleinden geschikt.

Algemeen

Wij verkopen zowel vanuit onze winkel in Rijsbergen als via onze website waarop u de meeste van onze artikelen kunt vinden.

Voor veel producten geldt dat kopen via een website niet altijd even eenvoudig is. Daarom kunt u bij ons de producten van uw keuze ook reserveren en later in de winkel uitproberen of passen. Wanneer het u uitkomt.

Wanneer u golfclubs ‘in het echt’ wil testen, kan dat ook en zelfs gratis. Wij hebben daarvoor afspraken gemaakt met een bevriende golfbaan, de Turfvaart te Rijsbergen, op 5 minuten rijden van onze winkel. Vergeet niet om dan uw golfschoenen mee te nemen. (U kunt die ook eerst bij ons kopen!)

Deskundig advies

Kwaliteit, klantvriendelijkheid, kundig advies en uitgebreide service vormen de basis van onze activiteiten.

Wij streven er dagelijks naar om onze bestaande klantenkring met nieuwe klanten uit te breiden. Daarvoor is nodig dat zij tevreden zijn en ons bij anderen aanbevelen. En dat gebeurt gelukkig ook.

Merken:

Wij zijn er trots op dat wij door een aantal topmerken, Mizuno en TaylorMade, zijn aangewezen als gespecialiseerd verkooppunt.

Naast het volledige assortiment van deze merken leveren wij ook vele andere artikelen van goede tot uitstekende kwaliteit. Wij voeren bijvoorbeeld kledingmerken van Mizuno, Adidas, Ahsworth, Under Armour, Lobster (Arnold Palmer), Röhnisch, Daily en Duca del Cosma.

De grootte van ons bedrijf maakt het daarnaast mogelijk om van tijd tot tijd grotere partijen in te kopen waardoor wij regelmatig zeer voordelige aanbiedingen kunnen doen.

Ervaren? Kom even bij ons langs!

Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze winkel in de Sint Bavostraat 66 te Rijsbergen of aan onze website www.sportgolf.nl

Ondanks onze adviezen en uw keuze van het moment, kan het voorkomen dat u achteraf toch niet tevreden bent met uw aankoop. In dat geval kunt u met ons contact opnemen en daarna het betreffende artikel binnen 7 werkdagen retourneren.

Wilt u er zeker van zijn dat u alle aandacht krijgt die u denkt nodig te hebben, dan kunt u ook een afspraak maken: tel. (0031) (0)6 51 21 4444 of mailen: heleen@sportgolf.nl of heleengolfstock@tele2.nl.

Met vriendelijke groeten,

Sportgolf

Golfstock

Heleen van der Sijde

Marc-Jan Meijns (official golfsmith clubfitter)